AH Compact Online boodschappen | Verschil vs. AH app

Delen:

De AH Compact app wordt steeds meer reclame voor gemaakt. Misschien is jou dit ook al opgevallen? Langzamerhand wordt het bezorggebied hiervan uitgebreid aangezien het een succes is gebleken. Het is eigenlijk een soort kopie van Picnic. In deze blog een overzicht van het verschil tussen de Albert Heijn Compact app en de reguliere AH app voor online boodschappen doen.

Laatste update: 16 augustus 2021

Lees ook: ZOMER KRASFEEST AH: GRATIS OF HOGE KORTING | MIJN ERVARING

Wat is het verschil tussen de beide apps om online boodschappen te doen bij Albert Heijn?

De verschillen van de AH Compact app ten opzichte van de normale Albert Heijn app voor online boodschappen zijn als volgt:

  • Albert Heijn Compact heeft minder producten in de app maar wel dezelfde bonus aanbiedingen;

Een belangrijk verschil van de AH Compact app ten opzichte van de reguliere AH app is de hoeveelheid keuze die je hebt bij online boodschappen doen. De compacte app van de Albert Heijn biedt slechts een kwart (5000 verschillende producten) van de normale hoeveelheid producten (+/- 20000 producten) in de AH app. Daarentegen zijn wel identieke bonus aanbiedingen in de AH Compact app te vinden en veel van de prijsfavorieten zijn ook te vinden in de AH Compact app. Indien je vooral bonus aanbiedingen koopt dan maakt het hierdoor niet zoveel uit via welke app je besluit te bestellen.

  • De bestelling is enkel mogelijk vanuit de AH compact app op een mobiel apparaat;

Het is alleen mogelijk om vanuit de AH Compact app een bestelling te doen via jouw mobiel of ander mobiel apparaat zoals een iPad. Helaas is het niet mogelijk om via de browser van bijvoorbeeld jouw computer een bestelling te doen. Hierbij volgen ze de Picnic app waarbij dit ook niet mogelijk is. In principe is de Albert Heijn Compact app een directe concurrent van Picnic omdat ze in veel opzichten op elkaar lijken.

Online boodschappen via de AH app is veel eenvoudiger omdat je niet gebonden bent aan bestellen vanuit een app zoals bij AH Compact. Je kunt zowel via de browser als via de AH app een bestelling doen, hierbij maakt het niet uit of je dit bijvoorbeeld vanaf jouw computer, laptop of mobiel doet.

  • Gratis bestelling vanaf 35 euro bij de compacte Albert Heijn app waarbij de producten niet duurder of goedkoper zijn;

Het verschil ten opzichte van de AH app is dat je met de AH Compact app altijd gratis kunt bestellen vanaf 35 euro. Meer kan ik er niet over vertellen. Zo simpel is het. De prijzen in de Albert Heijn Compact app zijn overigens ook niet goedkoper of duurder dan in de AH app.

Bij de AH app daarentegen geldt dat je voor minstens 50 euro aan boodschappen dient te bestellen om überhaupt voor bezorging in aanmerking te komen. De kosten voor bezorging zijn afhankelijk van het tijdstip waarop Albert Heijn de boodschappen langs komt brengen. Het is bijvoorbeeld goedkoper om in de daluren de boodschappen te laten bezorgen. Daarentegen is het wel mogelijk om gratis bezorging te krijgen, hiervoor dien je een betaalde AH bezorgbundel af te sluiten (de AH zomerbundel is de eerste maand gratis). Een andere mogelijkheid om gratis bezorging te regelen is door actie producten te kopen waardoor je gratis bezorging krijgt. Deze gratis bezorging acties zijn niet te combineren met de AH bezorgbundel.

  • Het bezorggebied voor AH Compact wordt langzamerhand steeds groter;

Ben je benieuwd of bestellen via de compacte app van Albert Heijn al bij jou in de buurt mogelijk is? Klik dan hier voor een overzicht waar ze momenteel bezorgen (of zie onderstaande afbeelding voor een momentopname op 10 augustus 2021). Reguliere online boodschappen via de AH app worden al op veel meer plekken in Nederland bezorgt, klik hier om te controleren of dit ook bij jou thuis mogelijk is.

Het bezorggebied voor AH Compact wordt langzamerhand steeds groter
Het bezorggebied voor AH Compact wordt langzamerhand steeds groter
  • Koopzegels sparen is via beide AH apps mogelijk.

In beide apps is het mogelijk om koopzegels digitaal te sparen.

Lees ook: REVIEW AH KOOPZEGELS SPAREN DIGITAAL | >6% RENTE TIPS 🛍️ &
RENTE DIGITAAL AH KOOPZEGELS SPAREN | HOGE RENTE TIPS

Conclusie verschil AH compact app en de normale AH app voor online boodschappen

De Albert Heijn Compact app verschilt zeker weten ten opzichte van de AH app. Indien jij het belangrijk vind dat je ook boodschappen kunt doen zonder een app te gebruiken dan is de AH Compact manier van online boodschappen doen niets voor jou. Vind jij het daarentegen niet vervelend om alles vanuit een app te bestellen en vind je het niet erg om iets minder keuze te hebben dan is de compacte app van Albert Heijn ideaal voor jou. De prijzen in de AH Compact app verschillen ten slotte namelijk niet ten opzichte van de prijzen in de AH app: niet goedkoper of duurder.

Wat vind jij van de compacte app van Albert Heijn om online boodschappen te doen? Ga je het uitproberen of houd je het bij de normale AH app? Laat het weten in een reactie onderaan deze blog. Ik ben benieuwd!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.